Sponsoreret indhold

Har du problemer med at passe godt på din hud? Kæmper du med for mange urenheder og bumser? Giver solen dig for mange rynker? I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du nemt får implementeret en række gode hudplejerutiner. Artiklen er lavet i samarbejde med MyGlamClub.

Tip 1: Find din hudtype

For at vælge de rigtig hudplejeprodukter, er det afgørende, at du kender din hudtype. Her kan din hud variere mellem at være: Normal hud, tør hud, moden hud, sensitiv hud, fedtet hud og kombineret hud. Det er svært at sige, hvilke hudtyper, som der er flest af. Men generelt set, er der nogle hudtyper, som kræver mere pleje end andre. Dertil er der også nogle hudtyper, som passer mest til nogle perioder i vores liv; er vi unge eller modne? Bor vi i et koldt eller varmt land? Er vi meget ude eller inde i vores arbejde?

En af de hudtyper, som kræver mest behandling, er fedtet hud. Fedtet hud er næsten det samme som at have en uren hud, hvor der forekommer både flere hudorme og bumser. Grunden til, at vi får disse tendenser i huden, skyldtes en overproduktion af talg/sebum, som ophobes i porerne sammen med den daglige omgang snavs og forurening fra byens støj. En fedtet hud kræver behandling.

Tip 2: Vælg produkter efter din hudtype

Når du kender din hudtype, er det vigtigt at vælge produkter, som kan afhjælpe dine hudproblemer eller blot passe på din hudtype. Har du eksempelvis en moden hud, og er du oppe i årerne, kan det være, at du skal gå efter nogle hudprodukter, som har en mere opstrammende effekt og passer ekstra godt på din hud. Har du fedtet hud, og dermed flere bumser og urenheder end gennemsnittet, skal du finde nogle produkter, som modvirker disse og eksempelvis er rensende og antibakterielle.

Her kan udvalgte brands hjælpe ekstra godt. Læs f.eks. den uddybende Danish Skin Care anmeldelse. Disse produkter, skal du bruge morgen og aften, hvor du får anvisninger til, hvordan du bruger produkterne. Serien er mild, effektiv og virker mod problemhud. Mere om dette i anmeldelsen.

Tip 3: Brug solcreme

Det sidste og meget universelle tip til en god hudplejerutine dag ud og dag ind, er klart at anvende solcreme. Eller vent: Det bedste tip er faktisk helt at undgå solen ved at blive inde i de farlige timer (mellem 12-15) og anvende kasket eller solhat, når du er udenfor. Vil du alligevel gerne ud og nyde solens stråler, så skal du huske solcremen.

Solen går ind og påvirker hudens elasticitet og kan både give rynker og en læderagtig hud. Det er måske derfor, at vi ser, hvordan ældre mennesker, som har været meget ude i solen, har et utal af streger og rynker i ansigtet. Rynker kan ikke undgås med alderen, men du kan gøre meget for at sænke processen med dannelsen af dem undervejs via solcreme og det at undgå solen.

Når vi smører os ind i solcreme, så er det en beskyttelse mod de skadelige stråler fra solen. Alt efter, hvilken solcreme, som du vælger, så vil den hvide creme enten reflektere de ultraviolette stråler, der kastes på huden, og væk fra huden igen. Disse cremer med solfilter, vil du ofte kunne se på huden et stykke tid, da det ligner et hvidt lag. Selvom den ikke er pæn i starten, så er det nødvendigt.

Man siger, at for at dække hele kroppen ind, skal du bruge en god håndfuld. Er det derimod til dit ansigt, og en del af de plejerutine i hverdagen, skal du købe en solcreme, som er egnet til ansigtet, og der bruger du kun den mængde, som skal til, for at dække ansigt. Husk halsen og hænder, da de også vil være udsatte i solen dagen lang eller sporadisk.

Det var alt for denne gang. Nu er der bare at ønske god fornøjelse med at komme i gang med de daglige hudplejerutiner, så du kan få og bibeholde en flot hud livet ud.