Moroccan French Green Clay til pleje af huden

Grønt ler har været brugt i flere af årtusinder, og er ikke en ny opfindelse. Det er en ler, som er rig på vitaminer og mineraler, som er ren guf for ansigtet, og resten af kroppen. Grønt ler kan udover at bruges til en ansigtsmaske, også bruges til resten af kroppen. Du kan bruge det på arme, fødder, ben, mave, ryggen osv. Grundet de mange vitaminer og miniraler i grønt ler, vil det fjerne de urenheder, som du har i huden. Dette vil resulterer i en flottere, blødere og stærk hud, der er mere resistent overfor hverdagens mange udfordringer. Du kan bruge leret på alle slags hudtyper og det må ikke komme i kontakt med åbne sår eller betændelse. Grønt ler er for dig som gerne vil have en utrolig effektiv og en naturlig pleje af huden, uden tilsætningsstoffer.

Du kan også bruge grønt ler til pleje af dine fødder. Det grønne ler er især rigtig godt til pleje af fødderne, da det kan bruges til at fjerne lugten fra sure tæer, svamp og til hård hud, som ofte opstår hos de fleste. Yderligere kan du også bruge grønt ler, hvis du tager et karbad. Her kan leret arbejde i dybden med huden imens du slapper af.

Denne video viser, hvordan du bruger grønt ler til pleje af huden.

For at fuldføre denne guide korrekt, skal du bruge den grønne ler vi sælger på billig-arganolier.dk. Det er utrolig vigtigt, at du sørger for ikke at bruge en metalskål eller metalske til at mikse op. Dette vil ødelægge de unikke egenskaber for det grønne ler. Brug istedet en glasskål, plastikskål eller kop.

  1. Du starter med at tage 2-5 teskesfulde grønt ler (afhænger af størrelsen på det område du vil pleje). Dette hælder du op i en skål.
  2. Du skal dække leret med vand (så det lige dækker leret)
  3. Derefter mikser du leret og vandet sammen så det får en flydende form uden klumper.
  4. Leret skal nu fordeles ud på det område du vil pleje. Sørg for at fordel leren ligeligt ud.
  5. Det grønne ler skal tørre i ca. 20 minutter. Leret vil få en lysegrøn farve når det er tørret.
  6. Du kan nu vaske leret af. Det kan eventuelt være en god idé at lave plejen samtidig med at du skal i bad (plejen tager ikke skade af et varmt bad bagefter).
  7. Det anbefales at man laver behandlingen 1-2 gange om ugen.

Du kan også bruge det grønne ler i et fod- eller karbad. Her skal du bruge et par spiseskefulde, som tilsættes alt efter, hvor stor en mængde vand der er tale om.