Grønt ler – Moroccan French Green Clay som hårmaske

Denne guide vil vise dig, hvordan du bruger en naturlig grøn ler til hårmaske. Den grønne ler som vi sælger på billig-arganolier.dk kan bruges til alle hårtyper, både langt, krøllet og kort hår. Dog er det hovedsageligt personer med langt hår, som vil få den bedste effekt fra plejen med grønt ler.

Grønt ler er fyldt med mineraler og vitaminer, hvilket guf for håret og hovedbunden. Dette giver dit hår en glans, fylde og naturlig balance, som giver dit hår et mere naturligt og sundt udseende i håret. Den grønne ler vil give dine hårstrå vitaminer, som styrker og plejer dit hår. Du vil straks efter et par hårplejer kunne se, at dit hår får en mere naturlige fylde, samtidig med at det blive meget stærkere, og du vil opleve får knækkede hårstrå og spaltede spidser. Du kan også opleve at dit hår vil blive lidt kortere (1-2 cm), da dine hårstrå vil trække sig sammen. Dette er dog en meget normal reaktion, og det viser bare at det grønne ler virker på dig.

Yderligerer vil det grønne ler også forebygge din hovedbund imod svamp og skæl, da den modvirker en tør hovedbund. Denne grønne ler vil give dig en 2-i-1 effekt, da den udover at pleje dit hår, også plejer hovedbunden.

Denne video viser, hvordan du bruger grønt ler som hårmaske

For at anvende den grønne ler korrekt, er det vigtigt at du kun burger den grønne ler, som vi sælger på billig-arganolier.dk. Du må IKKE bruge en metalskål eller metalske til at blande det grønne ler op med vand i, da det vil ødelægge lerets egenskaber. Brug deristedet et glas, plastikslål eller kop.

  1. Du skal starte med at tage 2-5 spiseskefulde grønt ler (Dette afhænger af længden på dit hår, og derfor skal du selv føle dig frem).
  2. Dette mikser du sammen med lidt vand i en skål. Hvis du hælder leret i først, og derefter fylder vand i så det lige dækker leret.
  3. Dette skal nu mikses sammen, til du har en flydende masse uden klumper.
  4. Du fordeler nu leret ud i håret i et tyndt lag, hvor du derefter lader det grønne ler, sidde i 18-20 minutters tid. Dit hår vil få en ”lysegrøn” når leret er tørret.
  5. Derefter skylder du håret under bruseren, og du kan eventuelt pleje dit hår med en omgang argan olie efter plejen.

Behandlingen kan gentages 1-2 gange om ugen, og mere end dette er ikke nødvendigt. En rigtig god idé er at ligge hårmasken INDEN du skal i bad, da du kan skylde samtidig med at du er i bad. Det vil ikke påvirke plejen fra hårmasken, at du vasker dit hår derefter.