Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/billig-arganolier.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
ArganOlea 3 |til pleje af håret – Billig Argan olie - Ren økologisk arganolie

Denne guide viser, hvordan du bruger Arganolea 3 til håret eller til en hårkur

Der findes utroligt mange produkter når det kommer til hårpleje produkter, og det kan være en større jungle at finde rundt i. Mange af disse produkter er lavet på silikoner og andre tilsætningsstoffer, som kan have en skadende effekt. Dog kan du med en arganolea 3, få et 100% naturligt produkt, som er lavet af argan olie, kaktus olie og ekstrakt fra argan frugten og olivenblade.

Arganolea 3 er som sagt en utrolig godt produkt til både pleje af håret og huden. Men da dette er et koncentreret serum har det en utrolig god effekt, til at give dit hår et ekstra boost. Det kan evt. anvendes et par gange udover din normale pleje af håret. Som sagt består arganolea 3 af argan olie, som er utrolig effektivt grundet de mange essentielle fedtsyrer, herunder omega-3, omega-6 og omega-9, som har en forebyggende og helende effekt, hvilket er godt til knækkede hårstrå og spaltede spidser. Yderligere er der tilsalt Barbary Fig Kaktus olie, som også er kendt for at være plejende.

Ekstrakten fra olivebladende har den opfriskende og forebyggende effekt, og til sidst kommer argan frugten som også har en opfriskende effekt. Til sammen giver dette et serum, som er unikt og utrolig koncentreret, hvilket giver dig en rigtig god effekt ved brugen af arganolea 3.

Disse 4 ingredienser vil give dig alt, hvad dit hår har brug for!

Du vil få et super lækkert og godt serum, som kan bruges som et ekstra boost til håret. Det vil især være oplagt at bruge en argan olie dagligt, og hver anden eller tredje dag, tager du arganolea 3 i brug, som et ekstra tilskud til håret. Du kan eventuelt læse mere om hvordan du bruger arganolea 3 til hudpleje her.

Nedenstående tekst vil gennemgå, hvordan du bruger en Arganolea 3 til hårpleje eller en hårkur

Det er utrolig vigtigt at du kun bruger en arganolea 3 fra danske cosmos-co, da det er et produkt specielt udviklet af dem. Vi forhandler dette på billig-arganolier.dk, hvilket også er det eneste serum vi har.

Sådan bruger du Arganolea 3 serum til håret

  1. Du tager pipetten og dosserer en meget lille mængde serum ud på dine fingerspidser på den ene hånd.
  2. Derefter tager du begge hænder og masserer serummet ud på alle fingrene.
  3. Du skal nu masserer serummet godt ind i håret. Dette gør du ved at starte fra bunden af hårbunden og arbejde dig ud imod spidserne.
  4. Hvis du føler, at du ikke får nok serum i håret, kan du foretage plejen i hårbunden, og derefter tage en ny omgang serum, og masserer videre derfra hvor du slap.

Det er utrolig vigtigt at du ikke kommer for meget arganolea 3 i hårbunden, da den ikke vil kunne absorberer for store mængder, og håret vil i stedet blive fedtet.

Sådan bruger du Arganolea 3 til hårkur eller hårmaske

Metoden til en hårkur eller hårmaske er meget ens med hår plejen. Her skal du sørge for at tage godt med arganolea 3, dog med måde, da du ikke skal drukne dit hår i serummet.

  1. Når du har masseret serummet ud i håret skal du tage en plasticpose, håndklæde eller andet og vikle det rundt om håret.
  2. Derefter lader du serummet sidde i dit hår i et par timer, hvor du enten skylder det ud med varmt vandt eller en meget mild shampoo.
  3. Du er nu færdig, og plejen anbefales at lave 2-4 gange om måneden.

 

Det er vigtigt at du ikke blander arganolea 3 op med andre cremer, shampooer, balsammer, eller lignende hårprodukter. Hvis du vil bruge din serum, skal det være sammen med et 100% naturligt produkt, herunder de arganolier vi forhandler.