Denne guide viser, hvordan du bruger arganolea 3 mod rynker

I dag findes der utrolig mange produkter til anvendelse imod rynker, hvor det mange produkter lover, at de fjerner dine rynker ved brug af denne ”super creme”. Dette er dog faktuelt forkert, da alle med tiden vil få rynker, og det kan på ingen måde stoppes, men der findes produkter, som kan forebygge og mindske effekten fra rynkerne. Det er især her, hvor at arganolea er utrolig effektiv istedet for en rynkecreme. Yderligere er den også meeget billigere.

Argan olea 3 skal bruges som et supplement til din eksisterende argan olie eller Barbary Fig Kaktus olie, som begge er olier der har en opstrammende effekt for din hud. (Dog skal du ikke bruge argan olie eller kaktus olie, før du må bruge arganolea 3. Dette vil bare give en bedre effekt). Arganolea 3 serumet, vil give dig en strammere, friskere og yderligerer vil den også pleje din hud. Serumet vil gå ind og glatte din hud ud, ved den opstrammende effekt det har. Dette gør at dine rynker kan blive mindre synlige, og din hud vil samtidig blive glattere, blødere og mere flot.

Det specielle ved arganolea 3, er at der er tilsat egenskaber fra bade argan olie og kaktus olie, som begge 2 er gode olier alene, da de begge har en opstrammende effekt af huden. Derudover er der også tilsat ekstrakt fra olivenblade, som har en opfriskende og plejende effekt for huden. Til sidst er der tilsat ekstrakt fra argan frugten, som giver serumet den helende og forebyggende effekt. Disse 4 ingredienser giver til sammen et utrolig stærk og koncentreret serum, som især er veleget til opstramning af huden, og et boost til håret.

Arganolea 3 er proppet antioxidanter og vitamin E, hvilket giver dig en beskyttende effekt imod solen, vind og vejr. Den vil give din hud beskyttelse imod hverdagens mange udfordinger. Yderligere er serumet også fyldet med essentielle fedtsyrer, omega-3, omega-6 og omega 9, som giver dit hud og hår en naturlig balance iform af den plejende, opstrammende og fugtgivende effekt.
Arganolea 3 indeholder også det meget sjældne Delta-7-Stigmasterol som vil give dig en genopbyggende og helende effekt, hvilket er det unikke i olien, som gør at den især er velegnet til at opstramme huden, og gøre rynker mindre synlige ligesom ved en rynkecreme.

Ydermerer indeholde serumet arganolea 3 også steroler, phenoler og kartener mm.

Denne video viser, hvordan du bruger Arganolea 3 serum til pleje af rynker som rynkecreme

Denne video tager udgangspunkt I serumet arganolea 3 fra danske Cosmos-co, da dette er et specielt serum, som de selv har udviklet.

Til plejen skal du bruge meget små mængder serum, da det er meget koncentreret og har en utrolig god effekt. Du skal sørge for at få smurt serumet hurtigt ud, da din hud hurtigt vil absorberer serumet indenfor meget kort tid (1-3 minutter). Sørg for at fordel serumet ligeligt i et tyndt lag. Det er vigtigt at du ikke tager for meget serum i brug, og drunker din hud. Dette vil ikke give en mer effekt.

  1. Du tager pipetten og drypper et bar dråber arganolea 3 ud på din fingerspids.
  2. Du smører nu serumet ud i ansigtet med en masse små masserende runde bevægelser. Sørg for at du får fordelt serumet ordenlig ud, så du rammer alle områder.
  3. Din hud skal du absorberer serumet. Dette går dog hurtigt, og tager mellem 1-3 minutter alt efter, hvor meget serum du har taget i brug.

Gode råd:

  • Sørg for at vent 10 minutter efter plejen, med at tage make-up eller andet på. Dette vil give dig en bedre effekt.
  • Du kan supplerer op med din argan olie eller kaktusolie sammen serumet. Din hud vil ikke tage skade af at bruge denne 100% rene og økologiske serum.