Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/billig-arganolier.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Bloggere om arganoile: få inspiration til dit hår! | billig-arganolier.dk

Ved at bruge arganolie gør du en masse godt for dit hår. Arganolie indeholder masser af vitaminer og omega-fedtsyrer, som styrker, plejer og fugter dit hår, så det forbliver sundt, smidigt og glansfuldt.

Med et sundt og smukt hår er det også naturligt at gøre noget ekstra ud af dit hår. Derfor har vi her samlet forskellige blogindlæg, der omhandler hårmode og arganolier, og som kan give dig inspiration, hvis der skal ske noget nyt med dit hår!

Emily Salomon

Første blogger på listen er Emily Salomon, som er en af landets mest populære bloggere. Emily blogger om mangt og meget, og har bl.a. en hel sektion omkring hår, hårmode og hårpleje. Under denne sektion kan du læse alt om hendes tips til hverdagsfrisurer og hårstyling til hendes foretrukne hårprodukter. Her afslører hun også, at hun bruger arganolie til tørre og/eller spaltede spidser. En spændende blog om hårstyling og pleje af dit hår.

Lises blog

Kender du Lise Vejnø fra Lises blog? Lise blogger om beauty og skønhed, og betegner sig selv om en ”beauty junkie med hang til høje hæle og lækker mad”. Lise har i flere af hendes blogindlæg beskrevet, hvordan hun bruger arganolie til at pleje hår og krop. Det sker ikke kun ved brug af arganolie i ren form, men også ved hjælp af forskellige arganprodukter såsom shampoo, badeolie, massageolie og mascara. Lise er tilsyneladende en stor fan af arganoile, og beskriver blandt andet i et af hendes blogindlæg om, hvordan hun ved hjælp af en badeolie med økologisk arganolie plejer og blødgør hendes hud. ”En dejlig olie til en afslappende spaoplevelse derhjemme”, som hun siger.

Main Lifestyle

Den tredje og sidste blog er bloggen mainlifestyle.dk. Her kan du finde forskellige blogindlæg og artikler omkring både hårmode og arganolie – blandt andet har Main Lifestyle skrevet et rigtig godt indlæg om arganolie og de mange fordele ved at bruge netop denne type olie til pleje af hår og hud.

Derudover har MainLifestyle en hel sektion, der slet og ret hedder ”Hår”. Her kan du finde alt om de seneste trends indenfor hårmode og forskellige hårstyles. Det gælder ikke mindst deres spændende bud på 5 hårtrends, der kommer til at hitte i 2020.

Hvis du er fan af arganolie og spændende hårstyles, kan vi kun anbefale dig at læse med og lade dig inspirere på de tre blogs ovenfor. God fornøjelse!