Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/billig-arganolier.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Forkæl dig selv med disse produkter med blomsterolier | billig-arganolier.dk

Når først du har haft arganolie i håret, ved du, hvordan olien hjælper til at holde dit hår smidigt, stærkt og sundt samtidig med, at det beholder sin naturlige glans. Derudover er arganolie også et fantastisk produkt til at pleje og fugtiggøre din hud, så den holder sig smidig, frisk og ung i mange år fremover.

Nogle af de samme egenskaber finder du i de forskellige blomsterolier, som findes i nogle af de hår- og hudplejeprodukter, du kan købe på nettet. Vi har derfor samlet en liste med nogle af de bedste produkter med blomsterolier, der virker som et godt supplement til din arganolie.

Bio-Oil

Bio-Oil er en olie, der er beregnet til at pleje din hud. Olien indeholder en lang række forskellige vitaminer og planteekstrakter; herunder også blomsterolien Anthemis Nobilis og blomsterekstraktet Calendula Officinalis, der stammer fra morgenfruen.

Olien indeholder ligesom arganolie E-vitamin, men har ikke de omega-fedtsyrer, som du finder i arganolie. Derfor er Bio-Oil heller ikke fedtet på samme måde som arganolien er det. Olien kan bruges til både ansigt og krop, og hjælper blandt andet mod strækmærker og ar, samtidig med at den virker fugtbevarende og giver en smidigere og blødere hud.

Garnier OLIA

Garnier Olia er den første oliebaserede hårfarve. Hårfarven indeholder ingen ammoniak, men består tværtimod af hele 60% blomsterolie. Det betyder, at Garnier OLIA giver en kraftfuld og strålende farve samtidig med, at dit hår bliver sundere.

Olien sikrer, at håret ikke tager skade af farvningen, og Garnier lover et resultat, der er 3 x så glansfuldt sammenlignet med konventionelle hårfarver. Med Garnier OLIA kan du dermed se frem til det bedste fra begge verdener – en smuk hårfarve og et sundere hår. OLIA fås i mange forskellige farver; herunder sort, brun og rød i forskellige nuancer.

Karmameju Glory Conditioner

Hvis du leder efter en lækker conditioner med blomsterolie, er Karmameju Glory Conditioner svaret på dine bønner. Her er der tale om en ualmindeligt let conditioner, der styrker håret og samtidig får det til at føles let.

Karmameju Glory Conditioner indeholder både arganolie og blomsterolier, og består derudover af et væld af andre sunde og naturlige ingredienser, der fugter dit hår og tilfører det ekstra fylde. Derudover er denne conditioner også effektiv til at forebygge hårtab; eller til at lindre en irriteret og sart hovedbund. Vil du forkæle dit hår, er svaret enkelt: prøv Karmameju Glory Conditioner, der indeholder arganolie og blomsterolie. Det vil du ikke fortryde!