Moroccan French Green Clay, også kendt som det ”grønne ler”

Grønt ler findes i hele verdenen, også i Danmark. Dog er der forskellige kvaliteter og også selve det formål du har tænkt dig at det grønne ler til, er meget forskellig. Derfor er grønt ler ikke ”bare” grønt ler, da kvaliteterne er meget forskellige. Denne ler er utrolig god, da den har nogle egenskaber som virker hos de fleste. Nemlig at du vil få en sundere og renere hud i ansigtet. Det grønne ler, som vi sælger på Billig-arganolier.dk er 100% naturligt og kommer fra Marokko.

Det grønne ler vil fjerne det overskydende lag af tagl, affaldsstoffer og giftstoffer i ansigtet, hvilket betyder at den fedtede og urene hud bliver fjernet. Leret er fyldt med vitaminer og mineraler, som er din huds egne vitaminer. Dette øger også dine cellefornyelse samtidig med at din hud bliver opfrisktet og mere blød. Efter du har plejet din hud med grønt ler, vil du opleve at huden ser mere naturlig ud, samtidig med at din hud føles mere ”ny” og ungdommelig. Alt i alt er det en utrolig god ler, som tilfører mange vitaminer og miniraler til ansigtet, samtidig med at den har en rensende og forebyggende effekt imod urenheder som bumser, akne og en fedtet hud generelt.

Du kan bruge den grønne ler istedet for en brune sæbe ved anvendelse i et fodbad. Det grønne ler vil give en blødere hud, hvilket også gør, at du kan forebygge hård hud og eventuelt svamp på fødderne.

Denne video viser, hvordan du bruger Grønt ler til ansigtsmasker og lermasker

For at fuldføre denne guide korrekt, skal du bruge den grønne ler vi sælger på billig-arganolier.dk. Det er utrolig vigtigt, at du sørger for ikke at bruge en metalskål eller metalske til at mikse op. Dette vil ødelægge de unikke egenskaber for det grønne ler. Brug istedet en glasskål, plastikskål eller kop.

Det er en god idé at din hud er 100% ren inden du går igang med plejen. Dette kan eventuelt gøres med en lunken klud.

  1. Du tager 2 spiseskefulde grønt ler og ligger det ned i en skål/kop (ikke af metal, da det ødelægger egenskaberne i det grønne ler), som du derefter hælder en lille smule vand udover, så det akkurat dækker leret.
  2. Derefter rører du rundt i leret, så det bliver flydende, og ALLE klumperne i leret skal røres ud.
  3. Du kan nu påføre det grønne ler på ansigtet. Dette skal fordeles ligeligt ud over det område, hvor du vil pleje huden.
  4. Du lader ansigtsmasken sidde i ca. 20 minutter til den er helt tør. Derefter kan du vaske den af med en våd klud.
  5. Bagefter plejen kan din hud føles meget tør, og derfor kan det være en god idé at give den en omgang argan olie, som vil tilføre fugt til huden.

Du kan lave plejen flere gange om ugen, alt efter behov.