Argan olie kan bruges som scrub eller læbepomade

Argan olie er en olie fyldt med essentielle fedtsyrer og vitamin E, som har genopbyggende, helende og en lindrende effekt for din hud, hvilket resulterer i en meget fugtig, stram og frisk hud. Derfor kan argan olie også bruges som en læbepomade. Her vil du få en naturlig læbepomade, som heler og genopbygger dine tørre læber, hvilket samtidig giver dem den fugt de har behov for.

En normal læbepomade, som er købt i et supermarked skal bruges op til flere gange om dagen. Med en argan olie behøver du kun gøre dette en énkelt gang om dagen, grundet dens utrolige evne til at opretholde fugtigheden i huden. Du vil blive overrasket over hvor godt en argan olie kan være til dette, og du kan pleje dine læber samtidg med, at du eventuelt laver en ansigtsvask eller pleje andetsted. Det tager ikke mere end et par sekunder, at smøre på læberne. Ydermere vil argan olien også forebygge tørre og revnede læber, da den både har en fugtgivende og helende effekt.

Argan olie kan udover at bruges som læbepomade også bruges til scrubs. Du kan lave din helt egen scrub med til læberne med argan olie, uden de store omkostninger. Du skal bruge rørsukker, hvilket er bedst grundet dets grovhed, og derefter tilsætte argan olien, indtil blandingen har fået den konsistens, som du gerne vil have. Derefter kan du masserer scrubben på dine læber i ca 1 minut. Når du har gjort dette skal du tage en opvredet klud, og tørre blandingen væk fra læberne. Dette vil resulterer i nogle flotte og sunde læber, som nu er endnu stærkere overfor hverdagens udfordringer.

Denne video viser, hvordan du bruger argan olie som naturlig læbepomade

For at følge denne guide helt korrekt, skal du bruge en af vores 100% argan olier. Der vil i produktteksten stå beskrevet, hvis olien ikke er 100% ren argan olie. Denne pleje vil ca. 2 minut, alt efter om det er en scrub eller kun argan olie til læberne. Du skal bruge ca. ½ dråber olie, hvilket er mere end nok.

Det er vigtigt, at du ikke overdrunker læberne i  argan olie da det vil være umuligt for læberne af tage imod så store mængder. Hvis dette gøres vil du hurtigt kunne mærke at læberne forbliver fedtet i længere tid.

  1. Du pumper meget forsigtet en lille dråbe argan olie ud på en af dine fingre.
  2. Du kører ligesom med en normal læbepomade din finger hen over læberne, hvor du derefter begynder at masserer olien stille og rolig ind i læberne. Husk at brug bløde og runde bevægelser.
  3. Derefter er plejen af dine læber ovre. Du skal nu vente 5-10 minutter før du kan tage læbestift eller andet make-up på.

Plejen kan gentages flere gange om dagen, og kan eventuelt laves sammen med med en ansigtsvask eller anden hudpleje.
Sørg for kun at brug en 100% ren argan olie, da blandingsprodukter langt fra vil have samme effekt, og intet har med en argan olie at gøre.