Argan olie og dets unikke engenskaber til rens og vask af ansigtet

Det er indenfor de seneste par år blevet utrolig populært, at bruge olie til både hår og hud. Olie har været brugt i flere årtusinder, og er en metode, som aldrig vil gå af mode, efter dens popularitet igen. Til denne pleje skal du bruge en argan olie, som er et 100% naturligt produkt, der kun kommer fra naturen.

Argan olien vil give din hud nogle unikke elementer, herunder de mange essentielle fedtsyrer, som olien er fyldt med (70%) og vitamin E. Derfor kan man bruge olien som en rensende ansigtsvask, som kan laves flere gange dagligt, evt. morgen og aften. Ansigtsvasken vil kun tage nogle få minutter, og den vil give dig en strammere, smidigere, renere og mere frisk hud. Dette vil også betyde at du er mere resistent overfor urenheder i huden, da disse også bliver renset væk. Så bumser, akne og urenheder vil være fortid .

Du har sikkert hørt, at man før i tiden brugte olivenolie til ansigtsvask, da det er utrolig rig på antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitamin E. Hvis man sammenligner dette med en argan olie, er denne 3 gange så rig på de nævnte ting iforhold til en olivenolie. Dette er også derfor at en argan olie er meget bedre til en ansigtsvask og rens, end nogen andre olier.

Når du bruger argan olie vil du ikke kun rense din ansigt. Argan olien vil også give dig en blødere, stærkere og mere elastisk hud. Ydermere har olien anti-age egenskaber, hvilket vil stramme huden op. Så argan olien vil have en 2-i-1 effekt, da den både vil give dig en rens, samtidig med at den plejer dit ansigt.

Når du har lavet din ansigtsvask vil det være en god idé at give dit ansigt et tyndt lag argan olie. Dette vil give en endnu bedre effekt af olien.

Denne video viser, hvordan du bruger argan olie til rens og vask af ansigtet

For at følge denne guide helt korrekt, skal du bruge en af vores 100% argan olier. Der vil i produktteksten stå beskrevet, hvis olien ikke er 100% ren argan olie. Denne pleje vil ca tage 2-5 minutter alt efter hvor meget du renser dit ansigt. Derudover skal du ikke være sparsom på olien, da der skal være nok til at komme i dybde med vask og rens af ansigtet.

  1. Du starter med at fordele argan olien ligeligt ud i begge håndflader. Derefter masserer du olien ud i begge hænder, så den bliver varmet op.
  2. Du masserer nu olien ind i ansigtet. Dette skal du gøre med små runde bevægelser, over hele ansigtet. Husk at kom godt ind og ram alle områder. Dette vil tage om kring 2-5 minutter, og det gør ikke noget, hvis din hud bliver rød. Dette viser bare at plejen virker.
  3. Du tager en våd klud, som har været skyldet i lunkent vand, og tører argan olien af ansigtet. Dette vil fjerne både rester og olien fra vasken.
  4. Ansigtsvasken er nu ovre, og du kan gentage den alt efter behov. Eventuelt morgen og aften.
  5. Det er en god idé efter ansigtsvasken, at give dit ansigt et lille lag argan olie. Dette vil forebygge imod urenheder og pleje dit ansigt, så huden bliver smidigere, blødere og mere resistent overfor hverdagens udfordringer.