Argan olie til ansigtspleje, kropspleje og huden generelt

Argan olie er et mirakel middel når det kommer til pleje af huden i ansigtet eller resten af kroppen. Argan oliens mange essentielle fedtsyrer og vitamin E, som er nogle af de ting kroppen selv producerer og, som kroppen også har brug for. Det er især de essentielle fedtsyrer, herunder omega-3, omega-6 og omega-9, som man kender som kroppens vitaminer. Argan olie vil som sagt give din hud yderligere antioxidanter, vitamin E og essentielle fedtsyrer, hvilket vil give din hud en naturlig balance. Dette vil resulterer i en strammere, sundere, smidigere, blødere og mere resistent hud, der kan klare hverdagens mange udfordinger.

Argan olien vil ikke kun fugtgive og give din hud en naturlig balance. Olien vil derimod også give dig nogle anti-age egenskaber iform af, at olien vil opstramme din hud så rynker vil blive mindre synlige. Dette er også gældende for strækmærker og generelt huden på kroppen, som vil blive mere naturlig og få tilført en fugtgivende og helende effekt, der giver dig en flot, blød og mere resistent hud, der samtidig vil se mere naturlig ud.

Med argan olie vil problemer som en tør hud og sprækkede hud områder, også være fortid. Argan olien vil give dig den fugt, som din hud mangler, og derved vil din hud få den naturlige balance, som den har brug for.

Denne video, viser hvordan du plejer huden med en 100% ren argan olie

For at følge denne guide helt korrekt, skal du bruge en af vores 100% argan olier. Der vil i produktteksten stå beskrevet, hvis olien ikke er 100% ren argan olie. Denne pleje vil ca tage 2-15 minutter alt efter, hvilket område på kroppen du vil pleje. Du skal passe på ikke, at drukne huden i argan olie, da den derved vil blive fedtet istedet.

  1. Inden du går igang med plejen, vil det være en utrolig god idé at tage et varmt bad. Dette gør at du vil få en bedre effekt af argan olien
  2. Du fordeler ligeligt argan olien ud i din håndflade eller på det område, hvor du vil lave plejen. Sørg for at du får fordeligt olien ud i et tyndt lag.
  3. Du begynder herefter at masserer olien ud i huden på det valgte område. Det er en god idé at bruge små runde masserende bevægelser, så du får fordelt olien ligeligt ud, og masseret den godt ind i huden.
  4. Olien skal nu tørre i 5-10 minutter, før du kan tage tøj på igen.
  5. Når du har gjort dette er plejen færdig, og du kan nu gentage den op til flere gange om dagen alt efter behov.

Det er utrolig vigtigt, at du bruger en 100% ren og økologisk argan olie, da den vil have den bedste effekt. Olier som ikke er rene og tilsat tilsætningsstoffer, herunder silikoner, vil  ingen effekt have, og kan ikke til dels også være skadelige ved plejer som eksem, psoriasis eller ved sarte områder generelt.

Kilde: Billigarganolier.dk