Argan olie har grundet sine mange essentielle fedtsyrer og vitamin E en lindrende effekt overfor myggestik og insektstik. Dette er især omega-6 fedtsyre, som har en lindrende effekt, og deraf vil hjælpe utrolig meget på overstående problemer. Omega-6 fedtsyren kan vores kroppe ikke selv producerer, og derfor skal dette påføres huden. De fleste mygge i nord europa spytter på det område, hvori de derefterefter skærer et hul, som de kan suge blod fra. Disse vil typisk ikke generer meget, da hulet er skåret meget ”pænt”. Det er derimod de mygge, som kradser et hul i din hud, som er de meget irriterende. Samtidig vil spyttet fra myggen være den faktorer, som skaber irritationen, hvor du vil få en kløen og svie fra stikket. Hvis du skulle slå ud, og hæver op pågrund af myggestikket, er det fordi du ikke kan tåle enzymerne i spyttet fra myggen.

Argan olie kan bruges til alle hudtyper og aldre, og har ingen bivirkninger imod myggestik eller insekt bid. Du skal være opmærksom på, at dette kun er gældende for en 100% ren og økologisk argan olie.

Du kan dog med god samvittighed tage en argan olie i brug, da den vil dæmpe myggens spyt og hjælpe med, at sætte processen op hvor din krop genopretter sin naturlig balance. Dette gør argan olien med de mange essentielle fedtsyrer, omega-3, omega-6 og omega-9, som har en lindrende, forebyggende og helende effekt. Argan olien vil allerede indenfor et par dage, gå ind og rense og fjerne enzymerne fra myggestikket. Dette gør at den kløe og svie, som myggestikket har forårsaget vil forsvinde utrolig utroligt, uanset hvilken type myg eller insekt der har stukket dig.

Denne video viser hvordan du skal bruge argan olie imod myggestik, insektbid, rifter osv.

Til denne pleje skal du bruge en af vores argan olier, som er 100% økologisk og ren. Denne olie kommer i en flaske med tryk pumpe, som du skal være meget varsom med, da du til denne pleje kun skal bruge 1 dråbe maksimalt.

Det er vigtigt, at du bruger en minimal mængde argan olie, da det ikke hjælper at drukne mygge eller insektstikket i argan olie.

1. Du tager en utrolig lille mængde argan olie, og pumper den direkte på myggestikket/insektbiddet, eller på din håndflade. Derefter smører du et tyndt lag argan olie ud på området, hvor irratationen befinder sig.
2. Når du har fordelt olien udover det ramte område, lader du olien sidde i 5-10 minutter.
3. Plejen er nu færdig, og du kan alt efter behov foretage plejen flere gange om dagen.