Argan olie kan rense og give en lindrende effekt imod urenheder, bumser og akne. Hudorme, akne (bumser) og uren hud vil opstå i forbindelse med, at hudens porre trækker sig sammen så huden ikke kan adskille sig med de affaldsstoffer, som befinder sig i huden. Urenheder, herunder en bums består mere eller mindre kun af fedt og affaldstoffer, som din hud har svært ved at skille sig af med.

Dette kan en billig argan olie hjælpe dig af med, da den vil give huden  de naturlige E vitaminer og essentielle fedtsyrer, som er i en 100% ren argan olie. Heraf vil du oprette den naturlige og sunde hud, som giver dig en mere behagelig, pænere og stærkere hud.

Din hud vil blive plejet af argan olien og kan forebygge eller fjerne urenheder, bumser og hudorme. Selve plejen med argan olie vil gøre at dine porre kan åbne sig op igen, og derved komme af med affaldstofferne, hvilket resulterer i en hud, der er mere fugtig, pæn og stærk.

Dog kan det på ingen måde anbefales at bruge olien, hvis du har en meget stærk akne. Her skal du søge læge da det kan kræve medicin eller andre tiltag.

Denne video viser, hvordan du kan bruge argan olien imod urenheder, bumser og hudorme

Denne guide til pleje af huden med 100% argan olie, passer til alle vores argan olier på billig-arganolier.dk. Til plejen af huden skal du bruge en mængde svarende til 1 teskefuld. Plejen af huden vil tage omkring 2-4 minutter alt efter hudproblemet.

Husk ikke at bruge for meget argan olie, dette vil gøre at dit ansigt vil komme til at drukne i olien, og derved ikke blive fugtigt og blød. Til plejen skal du huske, at bruge en 100% ren jomfru argan olie, alt andet vil ikke have samme effekt.

  1. Det er en god idé at vaske dit ansigt med en varm klud / vand. Dette gør, at huden kan blive mere modtagelig og du får en endnu bedre effekt.
  2. Herefter fordeler du et tyndt lag argan olie ud i begge håndflader. Det skal ca. Svarer til 1-2 teskefuld alt efter omfanget af plejen.
  3. Du skal nu masserer olien forsigtigt ud i ansigtet i et tyndt lag olie, som er rigeligt fordelt over huden. Herefter lader du olien trænge ind i huden, og den skal IKKE vaskes af.
  4. Din pleje er nu færdig, og du kan gøre dette op til flere gange om dagen. Det kan eventuelt gøres morgen og aften.