Sådan kan du behandle og forebygge skæl i hårbunden med argan olie.
Skæl opstår typisk af følgende årsager:

  • Hvis du er stresset / har store humørsvingninger
  • Hvis du bruger den forkerte slags shampoo eller balsam. I nogle tilfælde kan en skælshampo endda forværre dette.
  • Hvis du ikke får vasket alt shampoo og balsam ordenligt ud af håret.
  • Hvis du har psoriasis eller en lignende hudsygdomme.
  • Hvis du har en tør hovedbund.
  • Hvis du ofte bruger hårprodukter kan hovedbunden ikke få nok luft.

Skæl er typisk udsat for mere skæl end kvinder, hvilket skyldes det højes tesostoron niveau, som de har i kroppen. Dog er det ikke unormalt at kvinder også får problemer med skæl, hvilket forekommer blandt både unge og ældrer.

For at forebygge skæl kan du gøre flere ting som er ret simple. Du skal være opmærksom på, at få vasket din hovedbund noget oftere, og eventuelt med en ny shampoo eller balsam. Ydermere skal du også være opmærksom på at skylde håret ordenlig, så du får alt sæben ud af håret. Dette er meget simple og basale råd, som kan være grunden til din skæl.

Dog er det ikke alle dette virker for, og derfor kan du bruge Argan olie imod skæl. Langt de fleste som tager argan olien i brug, vil kunne mærke en mærkbar forskel  fra før og efter. For folk der lider af stress eller, humørsvingninger eller bruger den forkerte shampoo, kan olien have en lindrende effekt. Det er de essentielle fedtsyrer i argan olien, som forebygger, plejer og giver din hovedbund mere luft, hvilket giver dig en sund og naturlig balance. Da skæl kan skyldes tør hud eller svamp i hovedbunden vil argan olie hjælpe dig med at fjerne skæl.

Når du tager argan olien i brug, er det vigtigt, at du ikke bruger alt for meget argan olie, da dit hår vil drunke i olie, og blive fedtet istedet for. Følg nedenstående video, hvor der gennemgåes, hvordan en argan olie skal bruges imod skæl.

Sådan bruger du argan olie imod forbyggelse af skæl

For at følge denne guide helt korrekt, skal du bruge en af vores 100% argan olier. Der vil i produktteksten stå beskrevet hvis olien ikke er 100% argan olie. Denne pleje vil ca. Tage 2-5 minutter alt efter, hvor langt et hår du har.
Det er vigtigt, at du ikke overdrunker dit hår i olien da det vil være umuligt for både hår og hovedbund af tage imod så store mængder. Hvis dette gøres vil du hurtigt kunne mærke at håret forbliver fedtet.

  1. Til plejen imod skæl skal du bruge det der svarer til 1-2 teskefulde argan olie, hvor du starter med at dyppe dine fingrespidser i olien.
  2. Derefter begynder du at masserer olien ned imod hovedbunden og fordelt over området med skæl.
  3. Argan olien skal derefter blive siddende i hovedbunden i et par timer for den mest effektive virkning.
  4. Behandlingen kan gentages 1-2 gange om dagen, alt efter hvor stort et behov og problem du har med skælden.

Argan olie på billig-arganolier.dk er 100% ren jomfru argan olie og det er lavet af 100% naturlige råvarer, og der vil ingen skadelige bivirkninger være ved brugen af vores olier.

Kilde: Billigearganolie.dk