Argan olie er en 100% ren og naturligt og kommer fra frugten på et argan træ. Argan olie er godt til pleje af håret da det er fyldt med essentielle fedtsyrer. Essentielle fedtsyrer kommer i form af Omega 3, Omega 6 og Omega 9. Ydermerer er der også vitamin E, som giver hårstråene, hårsækkende og hovedbunden alt hvad de har brug for, hvilket resulterer i en stærk og effektiv hårpleje, som kan bruges af både mænd og kvinder. Billig argan olie kommer fra argantræet i marokko og er en 100% ren og naturlig olie, som er blevet brugt i flere årtusinder. Derfor er argan olien ikke tilsat nogle tilsætningstoffer, men kun naturens egne materialer. Billig argan olie reparerer dit tørre, ødelagte og dine knækkede hårstrå så du hurtigt vil få et hår der er friskt, fyldigt og flot.

Udover at en billig argan olie forebygger spaltede spidser, knækkede hårstrå og en hovedbund der kan være tør, hjælper det dig også imod skæl og den trælse kløe som skælen kan medføre. Ydermere kan argan olien også forhindre svamp i hovedbunden, hvis man ikke får vasket sine hårprodukter ud af håret hver eneste dag.
I vores billige argan olie vil der være meget argan olie, hvilket kan ses ved at olien har en gylden farve og olien kan også have lidt bundfald nederst i flasken(dette er helt normalt). Det er også derfor det er en 100% ren argan olie, uden nogle former for parabener eller skadelige tilsætningstoffer, som man typisk finder i andre kosmetik produkter.

Med denne guide kan du se, hvordan du skal anvende argan olien til håret / hårpleje generelt.

Guiden er lavet til brugen af Cosmos-co argan olie, og lignende billige argan olier som er af 100% argan olie. Der skal bruges argan olie svarende til der kan være i en teskefuld. Plejen vil tage omkring 5-10 minutter for kvinder (Alt efter hårets længde) og mænd til typisk kunne gennemføre behandlingen på få minutter.

  1. Vask dit hår i varmt vand. Dette kan hjælpe håret med at blive mere modtagelig overfor argan olien.
  2. De første par gange skal du trykke forsigtigt på pumpen, så der kun kommer en teskefuld argan olie ud på håndfladen, og fordel den ligeligt på begge hænder.
  3. Herefter skal olien masseres ind i håret. Du starter i midten af håret og masserer dig ud af imod spidserne. Når du har gjort dette begynder du at masserer forsigtigt ned imod hårbunden.

Argan olie kan bruges til alle typer hår og den er på ingen måder skadelig. Olien er 100% ren argan olie og kommer fra frugten på det marrokanske træ. Der også bliver kaldet for det Marrokanske guld.

Det er vigtigt at du er meget forsigtig med mængden af Argan olie, som bruges. Hvis du kommer til at bruge for meget argan olie vil dit hår ”drunke” i argan olien og chancen for at dit hår bliver fedtet er utroligt stor.
Du kan erstatte mousse og andre lignenende stylingprodukter med 100% jomfru argan olie da olien også giver den samme glans og fylde. Du kan også benytte olien inden du skal krølle eller glatte dit hår.