Arganolea 3 er et serum fra danske Cosmos-co

Arganolea 3 er et effektivt og godt serum fra danske Cosmos-co. Dette serum vil give en naturlig og effektiv serum til en pris, hvor alle kan være med. Argan olea 3 serum er 100% naturligt og er ingen tilsætnigstoffer, silikoner eller konserveringsmidler tilsat. Historien bag argan olea er lidt speciel, da det danske firma ved en fejl lavede denne olie i forsøget på at lave et helt andet produkt (hvilket ikke blev til noget). Dette blev så til en serum fra cosmos co, som har vist sig at være utrolig effektiv. Argan olea 3 består af 4 narturlige hovedingredienser fra Marokko: Argan frugten fra træet Argania Spinosa, olivenblade, Barbary Fig Kaktus olie og argan olien selv. Disse 4 ingredienser har hver især unikke egenskaber, og til sammen skaber de denne unikke Arganolea 3, som er utrolig effektiv da dette er en meget koncentreret olie, der er effektiv til hår og hud.

Denne video viser, hvad arganolea 3 serum er

Ekstrakten er væske fra olivenblade, som er en meget koncentreret og utrolig effektiv væske, som vil have en lignende effekt ligesom argan olie. Nemlig en opstrammende, plejende og rensende effekt. Dette gøres også ved argan frugten, hvor der er fra frugtkødet af arganfrugten, at man udvinder ekstrakten. Denne væske er anderledes end selve argan olien  og er en mere koncentreret og væske fyldt med andre egenskaber, hvilet gør at den er utrolig god til pleje af både hud og hår. Deraf bliver blandingsforholdet af de 2 argan produkter og ekstrakten fra olivenbladet et perfekt serum.

Arganolea 3 skal ikke ses som en erstatning for din argan olie eller kaktus olie, men derimod som et supplement. Arganolea 3 vil som du kan læse nedenunder, være utrolig effektiv til både dit hår og hud, og det er især de små fineser, hvor olien går ind og arbejder i dybden med bl.a. rynker og dit hår.

Til sammenligning med en ren olie, er et serum meget mere koncentreret og derfor er det især velegnet til specifikke formål. Dette er også tilfældet med arganolea 3, som er udviklet specielt til at skulle erstatte dyre rynkecremer.
Argan olea 3 er et meget effektiv og koncentreret serum, og derfor skal du ikke bruge specielt meget serum til hver pleje.

Arganolea 3 er også utrolig effektivt når det gælder pleje af dit hår. Serummet vil allerede efter den første pleje give dit hår en bedre effekt. Grunden til at man kan bruge argan olea 3 til hår pleje er, at største delen af serumet består af argan olie, og dernæst Barbary Fig Kaktus olie. Disse 2 olier er hver for sig gode til hårpleje, men når man kombinerer dem, som i arganolea 3, får man et utrolig effektivt og plejende serum, som er fyldt med vitamin E og essentielle fedtsyrer, herunder omega-3, omega-6 og omega 9.

Argan olea 3 skal ikke blandes op med andre olier, eller tilsættes til andre produkter. Dette kan vi ikke anbefale, da det blot betyder, at effekten fra serummet ikke vil virke. Så den kan ikke bruges sammen med din shampoo eller balsam.

Arganolea 3 vil give dig et ekstra boost, og kan være det sidste produkt der giver dig det ekstra bløde og fyldige hår, eller hjælper dig imod rynker.