Sådan anvender du argan olie til pleje af dine negle

Argan olie er perfekt til pleje af dine negle på både hænder og føder. Dette er grundet de mange essentielle fedtsyrer og vitamin E, som vil give dig en plejende, forebyggende og helende effekt. Olien vil ikke kun give dig en mere naturlig balance for neglene, men også give dig en meget flottere og mere ”normal” negl. Yderligere vil argan olien også gå ind og styrke dine negle endnu mere, så du undgår at de knækker, flækker eller er meget ujævne. Du vil ved brugen af argan olie kunne se effekten af plejen indenfor et par dage, og det tager ikke mere end et par minutter at lave plejen.

Det anbefales at du plejer din negle med argan olie inden du tager neglelak på dem, da neglelakken vil hindre argan olien i, at give den bedste effekt. Dog er det muligt at lave plejen på negle med neglelak. Det vil bare tage længere tid, og det kan til dels hindre olien i at give den fulde pleje.

Argan olie vil ikkekun pleje selve neglene, men også huden omkring neglene, som vil blive stærkere og mere resistent. Yderligere vil olien også give dig:

  • Du vil få nogle stærkere negle, som vil have sværere ved at knække
  • De vil blive pænere og mere jævne
  • De vil blive mere modstandsdygtige overfor hverdagens udfordringer
  • Dine neglebånd og rødder vil blive meget flottere!

Denne video viser, hvordan du  med argan olie plejer dine negle

For at følge denne guide helt korrekt, skal du bruge en af vores 100% argan olier. Der vil i produktteksten stå beskrevet, hvis olien ikke er 100% ren argan olie. Denne pleje vil ca tage 2-5 minutter alt efter, hvor mange af dine negle du vil pleje. Det er vigtigt at du kun bruge nogle enkelte dråber argan olie, da der ikke skal bruges ret meget til pleje af neglene. For at gøre det en lille smule nemmere, kan du bruge den overskydende argan olie fra plejen til, at fugtige dine hænder.

Dine negle må meget gerne være fri for neglelak eller andet, da det vil give den bedste effekt fra plejen.

  1. Du tager en vatpind eller vatrondel og fylder et par dråber argan olie på denne.
  2. Derefter smører du olien på dine negle, ved at følge samme retning som årene på neglene (eller den retning de peger 😉 ).
  3. Argan olien skal nu tørre i 5-10 minutter. Du må ikke vaske olien af, og skal lade den sidde så den kan ordenlig ind i neglene.
  4. Plejen kan laves op til flere gange om dagen, alt efter dit behov.

Du vil allerede indenfor et par dage opleve, at dine negle bliver stærkere, flottere og får en sund og naturlig balance.