Indtil videre har vores artikler været henvendt meget til det kvinder, hvor denne er til manden, og brugen af argan olie dertil

Da argan olie er en unisex olie, kan den både bruges til kvinder og mænd. Dog har vi som mænd og kvinder ofte forskellige ting vi gerne vil anvende olien til. Kvinder går typisk meget op i pleje af hud, hår og kroppen, hvor mænd hellere vil bruge olien til forebyggelse af diverse irratationer, og evt. også hudpleje.

Alle vores artikler på billig-arganolier.dk kan både bruges til ham og hende. Dog er vil vi i denne artikel KUN komme ind på en pleje, som henvender sig til manden.

Barbering og argan olie

Argan olie kan bruges som en ”aftershave”. Dog er det vigtigt at forstå, at den ikke vil have nøjagtig samme effekt, da det er 2 forskellige produkter. Argan olien vil både virke ved barbering med barbermaskine og skraber.

En aftershave går ind og lukker dine porre til efter en barbering. Her vil arganolien virke anderledes ved at den renser din hud omkring skægstubbe, samt forebygger og plejer den rødme , som kan forekomme når man har barberet sig. Dette gør at du vil få en mere blød og behagelig hud, som ser mere naturlig ud.

Argan olie til skægget

Indenfor de seneste par år, er det blevet utrolig populært iblandt mænd, at få et længere og større skæg. Dette gør også, at du kan pleje dit skæg med argan olie, da denne vil være utrolig effektiv til dette. Argan olien vil gå ind og give dit skæg en naturlig fylde, og gøre det stærkere imod hverdagens udfordringer. Skægget vil ikke knække og det vil få en naturlig fylde, som er frisk og pæn.

Argan olie til sure tæer

Alle kender lugten af sure tæer, og det er vidst ikke en hemmelighed, at mænd har større sansynlighed for at have sure tæer. Dog betyder dette nødvendigvis ikke, at dette er fordi at mænd er nogle svin. Men derimod fordi mænd har et meget højt niveau af testostoron, som gør at mænd ofte vil have sure tæer.

Yderligere vil et dårligt indeklima for fødderne også betyde utrolig meget. Hvis du i din dagligdag går i nogle indelukkede sko, hvor luften ikke kan cirkulerer ordenligt, vil du på et tidspunkt opleve sure tæer. Dette skal forebygges enten ved køb af nogle nye sko, eller ved at du får tørret dine sko ordenlig, så de ikke er fugtige indenvendig.

Argan olien vil især kunne hjælpe imod sure tæer, da den fugtgiver og bringer en naturlig balance til dine fødder. Læs evt. mere om sure tæer her, og hvordan du kan bruge argan olien imod dette.

Strækmærker er fortid med argan olie

Dette er dog en lille smule at overdrive. MEN argan olien vil med sikkerhed kunne hjælpe dig, hvis du skulle have fået strækmærker. Strækmærker opstår typisk fordi man over en kort periode tager på i vægt eller masse. Mænd som styrketræner eller dyrker bodybuilding, vil især have oplevet dette problem på et tidspunkt.

Strækmærker opstår når huden ikke kan følge med ens vægtforøgelse, og deraf vil der opstå små blålige mærker, som med tiden kan skifte og til en lilla/hvidlig farve.

Her vil argan olie være utrolig effektivt, da du kan pleje eksisterende og forebygge imod kommende strækmærker. Argan olien vil gøre din hud mere elastisk og smidig, hvilket gør at strækmærkerne kan blive betydeligt mindre. Hvis du har nogle i forvejen vil arganolien ikke kunne fjerne dem, men derimod gøre så strækmærket ikke vokser yderligere.

Der er ingen garanti for, at arganolien vil hjælpe dig, da vi alle er bygget forskelligt. Dog vil den med sikkerhed kunne hjælpe dig på den ene eller anden måde, da olien er sund og det er bevist den har en forebyggende og helende effekt imod diverse skavanker. Du kan eventuelt læse mere om strækmærker her.

Arganolie imod ligtorne og hård hud

Mange mænd vil opleve problemer med hård hud på såvel fødder som hænder. Dette opstår når huden bliver udsat for hårdt arbejde i længere tid. Det opstår typisk iblandt håndværkere. Mange håndværkere plejer at sige, at en rigtig man har hård hud på hænderne, hvilket dog ikke er helt korrekt.

Hård hud opstår, som en forsvarsmekanisme for at beskytte hænderne. Huden vil deraf blive mere hård og resistent overfor fysisk arbejde med hænderne. Hård hud kan dog blive en irritation i blandt mange, og derfor bruger mange også fugtighedscreme eller andet for at blødgøre huden.

Her vil en argan olie være utrolig effektiv, da den vil fugtgive og bringe nyt liv til dine hænder. Du kan bruge olien dagligt eller flere gange. Dette er helt op til dig selv, alt efter dit behov.

Du vil allerede efter den første uge kunne mærke en markant forskel i hænderne, og de vil blive mere bløde og mindre ru i det.