Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/billig-arganolier.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Tidens alternative skønhedsprodukter | billig-arganolier.dk

Indenfor skønhedsbranchen er det velkendt, at trenden skifter med jævne mellemrum. Her dukker der nye og – som regel – forbedrede produkter frem, som er endnu bedre for hår, krop, ansigt osv. Ofte sker det, fordi man finder nye egenskaber i produkter, som man ikke tidligere har kendt til. Et eksempel herpå kunne være kaffegrums til huden.

Men hvilke skønhedsprodukter er så de hotte i øjeblikket? Det ser vi nærmere på i dette indlæg, hvor vi kommer omkring nogle af tidens hotteste produkter indenfor skønhedsbranchen.

Arganolie

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at arganolie er et af tidens mest populære produkter indenfor skønhed og helse. Her er der tale om en vegetabilsk olie, som under pres ekstraheres fra kernerne fra frugten, der gror på argantræet, som findes i Marokko.

Arganolie bruges primært til to ting – kosmetik og madolie. Arganolien har været brugt som madolie i århundreder, men det er først i nyere tid, at man er begyndt at bruge arganolie som et skønhedsprodukt.

Arganolie kan bruges til både hår, hud og negle. Der er tale om en fed olie, der har et rigt indhold af vitamin E og omega 3, 6 og 9. Olien har både en behandlende og forebyggende effekt, og virker effektivt mod tørt og spaltet hår samt tør og beskadiget hud.

Arganolie fås både som shampoo, sæbe, olie og flere andre produkter. Du kan se et stort udvalg af de bedste arganolier her på siden.

Nupo kur

Nupo kuren er et andet produkt indenfor skønhed og helse, som er voldsomt populært i øjeblikket. Nupo kuren er et produkt indenfor vægttab, der består af en række måltider, der fungerer som erstatning for dine sædvanlige måltider. Med Nupo skifter du altså dine egne måltider ud med Nupo måltider.

Selve måltiderne i en Nupo kur består af forskellige shakes, supper og grød. Fælles for måltiderne er, at de alle indeholder et lavt antal kalorier. Nupo kuren er derfor også en såkaldt VLCD-kur (Very Low Calorie Diet).

Modsat flere andre vægttabskure er der ikke så meget ”hokus pokus” og sensationskur over Nupo. Kuren fokuserer ganske enkelt på at mindske indholdet af kalorier i løbet af dagen, og jo færre kalorier, jo nemmere er det at tabe sig.

Det kan måske lyde som en dyr fornøjelse at erstatte alle dine sædvanlige måltider med Nupo-måltider, men sådan behøver det ikke at være. Blandt andet har tilbudskongen.dk rigtigt gode tilbud på Nupo kure. Her finder du alt fra Nupo pulver og shakere til energibarer, supper og meget andet. Her er alt, du skal bruge for at komme i gang med et seriøst vægttab. Er du interesseret i at tabe dig, er en billig nupo kur fra tilbudskongen.dk derfor også et godt sted at starte.

Parabenefri produkter

Det tredje og sidste produkt, der trender for tiden, er egentlig ikke et specifikt brand eller produkt som sådan. I stedet drejer det sig om alle parabenefri produkter indenfor skønhedsbranchen. Vi er som forbrugere over de seneste år blevet opmærksomme på, at der i forskellige produkter kan findes en række kemiske og skadelige ingredienser, som vi som mennesker ikke har godt af.

En af disse ingredienser er parabener. Parabener bruges i kosmetiske produkter for at sikre, at produkterne ikke bliver ramt af svampe og bakterier, der så kan videreføres til ansigt og krop. Isoleret set er hensigten med parabener derfor god nok.

Problemet med parabener er imidlertid, at de kan virke hormonforstyrrende. Derfor er flere parabener allerede gjort forbudte, men der findes imidlertid stadig kosmetiske produkter, der indeholder parabener.

Heldigvis er forbrugeren mere bevidst end nogensinde før. Vi ønsker ikke at udsætte vores krop, hud og ansigt for risici som dem, parabener kan medføre, og det betyder, at parabenefri produkter storhitter for tiden.